xxGateCamp Midt-Troms

Krav fra myndighetene pga C19;
Vi må holde stengt fra 25.mars og inntil videre.

Velkommen til vår 15 hulls store innendørs minigolfarena! Banene er i ulik utforming og vanskelighetsgrad, hvor få slag klarer du å fullføre med? Rolig men intens moro for hele familien. Eller arbeidsplassen. Eller skoleklassen. Eller vennegjengen! 😉

Du trenger ikke å booke besøk, bare kom innenfor åpningstidene.

💛 Inngang
💚 Minigolfbaner, 15 stk i variert form og vanskelighetsgrad
💜 Sittegrupper for å slappe av mellom slagene
❤️ Kjærlighetshjørnet, krok til turtelduer!
🎮 TV-spill

⛳️ Vi bygger snart TRE NYE baner!

NYHET! Notér poengene deres i en app! 📱

NYHET! Vi er blitt medlemspartner hos Coop Nord. 😀 Det innebærer at du som Coop medlem får rabatt på minigolfspilling hos oss. Vis frem medlemskort eller app i kassa når du betaler, så får du 20% avslag i prisen, helt uten videre!

Nå kan du kjøpe periodekort! Få rabattert inngang for én måned, tre måneder, et halvt år, 9 måneder eller et helt år! 🎉 Kjøp her.

Åpningstider kan variere på forskjellige tidspunkt, relatert til skoleferier, helligdager osv., vi skal holde tabellene her på nettsida oppdatert med det som gjelder fremover. Planlegger du bursdag eller større grupper, avtal gjerne med oss først slik at vi kan koordinere hvis det er flere større eventer på samme dag. Kontaktinfo

Denne uka

man. – søn. Stengt

Åpent neste uke

man. – søn. Stengt

Planlagte åpningstider for påsken:

Krav fra myndighetene pga C19;
Vi må holde stengt fra 25.mars og inntil videre.

BURSDAG OG FEST 🥳

Vi kan såklart huse eventer hos oss, generelt er det bare å planlegge på å komme innenfor åpningstidene våre, men det kan være veldig kjekt å si fra til oss på forhånd så vi vet at det kommer inn en større gjeng i festmodus. Reservering av sittegrupper kan også være en fordel, hvis dere ønsker å være garantert en relaxmulighet mellom rundene.

Vi har ikke eget kjøkken så mat må bringes eller kjøpes ved siden av. Vi har kiosk selv med brus, slush, kaffe, popcorn, sjokolade og litt annen kioskgodis å by på. Man kan bestille mat fra f.eks Go2Grill rett ovenfor veien fra oss. Dere som våre gjester får 10% rabatt på mat der, så da kan dere få tak i pizza, hamburgere og mere til derfra. Et lite utsnitt av menyen ligger nedenfor, ta evt kontakt med Grillhuset på Facebook. 🍔🍕 Ønsker dere å ta med egen bursdagskake går det kjempefint. Vi stiller med dekketøy; tallerkener, kopper, servietter etc.

Bursdagsselskap og øvrige eventer koster ingenting ekstra, prisen er den samme som ordinær minigolf, kr 75,- pr barn (90,-/voksen som spiller minigolf). Kioskvarer kommer i tillegg. Er dere 20 stk spillende gjester eller flere kan vi gi 10% rabatt.

Utsnitt av Go2Grills meny. Våre gjester får 10% rabatt på disse prisene.

Kontakt oss gjerne hvis du har spesielle ønsker til booking av eventer som bursdag, utdrikningslag, teambuildings, damenes aften, guttas egen kveld, osv, vi kan få til det meste. info@gatecamp.noTlf: 99372273Messenger Chat

BETALINGSVILKÅR

All deltakelse ønskes primært betalt ved ankomst og før spillingen starter. Prisen dekker så mange runder du ønsker på samme dag. Spill én runde, spill fem runder, uansett for oss. Ta gjerne en pause og bruk kioskens utvalg for å få litt påfyll av næring underveis.

Betalingsmåter; Bankkort, kredittkort, Vipps, Apple-, Samsung- og Google Pay. Kontanter godtas også, men vi henstiller til å bruke elektronisk betaling. Vi har ikke fysisk kvitteringsskriver, men kan sende kvittering på SMS eller epost.

Kvantumsrabatt? Ja kanskje, vi syns vi har priset oss relativt lavt og kundevennlig allerede, men hvis dere er 20 stk eller flere i én felles gruppe kan vi gi 10% rabatt på minigolfspillingen. Gjelder uansett om dere betaler hver for dere eller samlet.

Faktura? Det går an, når dere har en eller annen bedrifts-/organisasjonsform med organisasjonsnummer. Fakturakjøp gis vanligvis med 7 dagers betalingsfrist. Vi sender faktura på mail eller som EHF første virkedag etter besøket.

Moms/MVA: Prisene som oppgis for minigolf inkluderer 6% moms som er vanlig for slike kulturtilbud/opplevelsessentre. 6% er en midlertidig sats som myndighetene har innført som et hjelpetiltak til bedriftene ifm Covid-19, og vil returnere tilbake til sitt vanlige nivå på 12% f.o.m 1.januar 2021. Vi blir derfor nødt til å øke prisene litt mvf samme dato.

Ledsagerbevis, kan brukes hos oss.

Frivillig besøksregistrering!
I tilfelle behov for smittesporing har vi innført mulighet for våre gjester å registrere at de har vært hos oss. Dermed kan kommune/helsevesen få oversikt over bevegelser i samfunnet ved behov for det. Bruk QR kode eller link til registreringsfunksjon som du finner i lokalet vårt, evt her hvis du glemte det under oppholdet.
I en familiegruppe er det nok at én person registrerer seg, så lenge denne har oversikt over alle som har deltatt. I en sammensatt vennegruppe bør alle registrere seg individuelt.
Data utleveres kun til relevant helsepersonell og slettes automatisk etter 14 dager. Ellers, husk god hygiene og vær hjemme med sykdomssymptomer.