GateCamp Midt-Troms

Vi har nå midlertidig stengt pga ombygging. Reåpning blir 11.september. 🎉

Nettsida her blir oppdatert med ny info når det nærmer seg åpning.

Følg oss gjerne på FB / Insta for nyhetsoppdateringer underveis.

Velkommen til vår 15 hulls store innendørs minigolfarena, nå i BLACKLIGHT! Banene er i ulik utforming og vanskelighetsgrad, hvor få slag klarer du å fullføre med? Rolig men intens moro for hele familien. Eller arbeidsplassen. Eller skoleklassen. Eller vennegjengen! 😉

Du trenger ikke å booke besøk, bare kom innenfor åpningstidene.

💛 Inngang
💚 Minigolfbaner, 15 stk i variert form og vanskelighetsgrad
💜 Sittegrupper for å slappe av mellom slagene
❤️ Kjærlighetshjørnet, krok til turtelduer!
🎮 TV-spill

NYHET! Notér poengene deres i en app! 📱

Vi er medlemspartner hos COOP NORD. Det betyr at du som Coopmedlem får rabatt på minigolfspilling hos oss. Vis frem medlemskort eller app i kassa når du betaler, så får du 20% avslag i prisen, sånn helt uten videre!

Åpningstider kan variere på forskjellige tidspunkt, relatert til skoleferier, helligdager osv., oversikten nedenfor er oppdatert med det som gjelder fremover. Planlegger du bursdag eller større grupper, avtal gjerne med oss først slik at vi kan koordinere hvis det er flere større eventer på samme dag. Kontaktinfo

Åpent denne uka

man. – ons. Stengt ifm ombygging
tor. 18:00 – 21:00
fre. 18:00 – 01:30
lør. 12:00 – 01:30
søn. 13:00 – 21:00

Åpent neste uke

man. Stengt
tir. – tor. 18:00 – 21:00
fre. 18:00 – 01:30
lør. 12:00 – 01:30
søn. 13:00 – 21:00

🎉 BURSDAG OG FEST 🥳

Vi kan såklart huse eventer hos oss, generelt er det bare å planlegge på å komme innenfor åpningstidene våre, men det kan være veldig kjekt å si fra til oss på forhånd så vi vet at det kommer inn en større gjeng i festmodus. Reservering av sittegrupper kan også være en fordel, hvis dere ønsker å være garantert en relaxmulighet mellom rundene.

Vi har ikke eget kjøkken så mat må bringes eller kjøpes ved siden av. Vi har kiosk selv med brus, slush, kaffe, popcorn, sjokolade og litt annen kioskgodis å by på. Man kan bestille mat fra f.eks Go2Grill rett ovenfor veien fra oss. Dere som våre gjester får 10% rabatt på mat der, så da kan dere få tak i pizza, hamburgere og mere til derfra. Et lite utsnitt av menyen ligger nedenfor, ta evt kontakt med Grillhuset på Facebook. 🍔🍕 Ønsker dere å ta med egen bursdagskake går det kjempefint. Vi stiller med dekketøy; tallerkener, kopper, servietter etc.

Bursdagsselskap og øvrige eventer koster ingenting ekstra, prisen er den samme som ordinær minigolf, kr 80,- pr barn (100,-/voksen som spiller minigolf). Kioskvarer kommer i tillegg. Er dere 20 stk spillende gjester eller flere kan vi gi 10% rabatt.

Utsnitt av Go2Grills meny. Våre gjester får 10% rabatt på disse prisene.

BAR Sørreisa! 🍺🍷

Vi har skjenkebevilling. Salg av barvarer foregår inntil videre fredag og lørdag, etter kl 2000. Det må praktiseres bordservering og nyting av drikke ved bordene, iht gjeldende retningslinjer pr nå. Vi har ca 50 sitteplasser, og det er første person til mølla utover kvelden. Vennligst repsektér dette, og er det fullt så er det fullt, vi kan ikke ta inn flere enn det er plass til. Vi kan ta imot bordreservasjoner, kontakt oss.
📝 Se barmenyen her.

Kontakt oss gjerne hvis du har spesielle ønsker til booking av eventer som bursdag, utdrikningslag, teambuildings, damenes aften, guttas egen kveld, osv, vi kan få til det meste. info@gatecamp.noTlf: 99372273Messenger Chat

TING OM BETALING

All deltakelse ønskes primært betalt ved ankomst og før spillingen starter. Prisen dekker så mange runder du ønsker på samme dag. Spill én runde, spill fem runder, uansett for oss. Ta gjerne en pause og bruk kioskens utvalg for å få litt påfyll av næring underveis.

Betalingsmåter; Bankkort, kredittkort, Vipps, Apple-, Samsung- og Google Pay. Kontanter godtas også, men vi henstiller til å bruke elektronisk betaling. Kan også tilby utsettelse/delbetaling via Klarna. Vi har ikke fysisk kvitteringsskriver, men kan sende kvittering på SMS eller epost.

Kvantumsrabatt? Ja kanskje, vi syns vi har priset oss relativt lavt og kundevennlig allerede, men hvis dere er 20 stk eller flere i én felles gruppe kan vi gi 10% rabatt på minigolfspillingen. Gjelder uansett om dere betaler hver for dere eller samlet.

Faktura? Det går an, når dere har en eller annen bedrifts-/organisasjonsform med organisasjonsnummer. Fakturakjøp gis vanligvis med 7 dagers betalingsfrist. Vi sender faktura på mail eller som EHF første virkedag etter besøket.

Moms/MVA: Prisene som oppgis for minigolf inkluderer 6% moms som er vanlig for slike kulturtilbud/opplevelsessentre. 6% er en midlertidig sats som myndighetene har innført som et hjelpetiltak til bedriftene ifm Covid-19, og vil returnere tilbake til sitt vanlige nivå på 12% senere i 2021. Dette vil da ikke påvirke våre priser.

Ledsagerbevis, kan brukes hos oss.

Frivillig besøksregistrering!
I tilfelle behov for smittesporing har vi innført mulighet for våre gjester å registrere at de har vært hos oss. Dermed kan kommune/helsevesen få oversikt over bevegelser i samfunnet ved behov for det. Bruk QR kode eller link til registreringsfunksjon som du finner i lokalet vårt, evt her hvis du glemte det under oppholdet.
I en familiegruppe er det nok at én person registrerer seg, så lenge denne har oversikt over alle som har deltatt. I en sammensatt vennegruppe bør alle registrere seg individuelt.
Data utleveres kun til relevant helsepersonell og slettes automatisk etter 14 dager. Ellers, husk god hygiene og vær hjemme med sykdomssymptomer.